Update #2: Ontmoet ons op 11/10

Samen met haar partners Brussels Museums, La Concertation – Action Culturelle Bruxelloise en N22 Brusselse Gemeenschapscentra organiseert RAB/BKO op maandag 11 oktober een ontmoeting met Hadja Lahbib en Jan Goossens, de opdrachthouders van de Brusselse kandidatuur om Culturele Hoofdstad van Europa te worden.

Als netwerk zien we dit evenement als een noodzakelijke voorbereidende stap naar co-constructie binnen het project BRUSSELS 2030. We nodigen de opdrachthouders van het project, Hadja Lahbib en Jan Goossens, uit om er hun intenties, hun visie en methodologie voor te stellen en verder in te gaan op de planning, op mogelijke beperkingen en volgende stappen.

We willen jullie graag de kans geven om je vragen over de kandidatuur te stellen tijdens de sessie. Daarvoor organiseren we ter plekke een Q&A met de opdrachthouders. Heb je nu al vragen over het project, aarzel dan niet om ze via deze weg >>> te stellen zodat ze op de dag zelf zeker aan bod komen.

Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven om deel te nemen, vragen we om maximaal met twee mensen per organisatie aanwezig te zijn.

De avond zal plaatsvinden op de nieuwe site van het volledig vernieuwde UP – Circus & Performing Arts (tot voor kort nog Espace Catastrophe), het centrum voor circus- en podiumkunsten in Molenbeek.

Programma
16:30 Onthaal
17:00-18:45 Plenaire sessie + Q&A
18:45-20:30 Drink

Dit evenement is exclusief toegankelijk voor RAB/BKO-leden

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close